Endnu et vanskeligt salg er lykkedes!

Endnu et vanskeligt salg er lykkedes!

Grønborg Sol A/S er en særdeles velkørende virksomhed - med en imponerende stabilitet i både omsætning og indtjening siden etableringen i 1990. En virksomhed der - alene baseret på regnskabstallene - burde være rift om.

Men når man opererer i en branche - der af mange opfattes som “politisk ukorrekt” - så bliver køberne ekstra forsigtige. Frygten for politiske indgreb og folkestemning overskygger den gode, sunde og ansvarligt drevne virksomhed.

Faqtum mødte Peter Grønborg første gang i november 2015. Vi talte helt generelt om salg af virksomhed. I september 2018 mødte vi Peter igen. Vi aftalte at igangsætte en aktiv salgsproces af Grønborg Sol A/S.

Opgaven var ikke nem og vi vidste at det ville blive vanskeligt at finde præcis det rette match. Men Peter var både realistisk og tålmodig - så det var let at takke ja til udfordringen...

Den 31. oktober 2019 - fire år efter første møde og efter 13 måneders salgsforløb - blev der gennemført closing og dermed et salg af Peters virksomhed. Peter er et pragteksemplar af en sælger og i særklasse et godt menneske. Tak for tilliden og tillykke med et godt match og et vellykket salg.