Faqtum M&A henter ny adm. direktør i Danske Bank

Faqtum M&A henter ny adm. direktør i Danske Bank

FAQTUM M&A’S MÅLSÆTNING OM AT BLIVE DEN FORETRUKNE VIRKSOMHEDSMÆGLER I SMV SEGMENTET UNDERSTREGES.

Det er med stolthed at vi kan meddele, at Henrik Hüttemeier pr. 1. januar 2020 sætter sig i stolen som administrerende direktør og partner i Faqtum M&A.

Henrik afløser dermed Kenneth Birkholm på posten som adm. direktør. Kenneth har længe ønsket at fokusere endnu mere på rådgivingen af Faqtum M&A’s kunder, hvilket nu bliver muligt.

Henriks imponerende karriere i Danske Bank og hans omfangsrige erfaring i finans vil utvivlsomt komme både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere til stor gavn. Henrik bliver vigtig i Faqtum M&As fortsatte vækst og målsætning om at blive den foretrukne virksomhedsmægler for små og mellemstore virksomheder.

Henrik har i mere end 15 år været strategisk rådgiver for store Nordiske virksomheder. Samtidigt har han siddet i ledende stillinger i Danske Bank Sverige med ansvar for opbygningen af en række forretningsområder, herunder Corporate Loans, Acquisition Finance og Capital Markets. Henrik kommer senest fra en stilling som Executive Director med ansvar for forretningsudvikling til Nordiske erhvervskunder hos Danske Bank.

Et meget stort velkommen skal lyde til Henrik. Det er ganske enkelt et perfekt match.

Faqtum M&A har gennem de seneste år styrket sin position som virksomhedsmægler for små og mellemstore danske virksomheder. Målet, visionen og strategien er helt klar – nu vil tempoet blive skruet yderligere i vejret.

”Jeg er både stolt og ydmyg over at få muligheden for bidrage til den fortsatte vækst og udvikling i Faqtum M&A. Efter 30 år i forskellige roller i Danske Bank har jeg været i de fleste kroge af organisationen. Den viden og erfaring jeg har oparbejdet vil jeg naturligvis trække på i dette meget agile og ambitiøse set up. Jeg ser meget frem til at overtage roret efter Kenneth og til at arbejde tæt sammen med ham og teamet. Det bliver en spændende rejse, hvor vi kommer til at introducere nye tiltag og initiativer.”
Henrik Hüttemeier, Adm. direktør og Partner, Faqtum M&A

“Det er ingen hemmelighed at jeg er meget mere interesseret i at sælge virksomheder end i at drive dem. Jeg er derfor glad for at overlade posten som adm. direktør til en så kompetent og erfaren person som Henrik, og det understreger på fornemmeste vis vores målsætning om at være den foretrukne virksomhedsmægler i SMV segmentet. Defor glæder jeg mig til nu at fokusere al min tid på vores kunder - købere som sælgere.”
Kenneth Birkholm, Senior rådgiver og Partner, Faqtum M&A

For yderligere information:
Henrik Hüttemeier, adm. direktør og partner,  +45 21 55 01 13, hh@faqtumma.dk
Kenneth Birkholm, Seniorrådgiver og partner, +45 40 95 93 93,  kb@faqtumma.dk