FlightCases International køber Spectrum Cases AB i Göteborg

FlightCases International køber Spectrum Cases AB i Göteborg

Med købet af aktiemajoriteten i Spectrum Cases AB styrker Flightcases International A/S sin position som den største producent og leverandør af professionelle flightcases og cases til transport og opbevaring af udstyr til industrien og forsvaret i Skandinavien.

Flightcases International A/S, der er den førende producent og leverandør af ekstremt robuste professionelle cases, gennemførte primo september købet af aktiemajoriteten i Spectrum Cases AB, med kontor og produktion i Göteborg. Virksomheden har været producent af Flightcases, skumindretninger og leverandør af Peli Cases siden 1989.

Med købet af aktiemajoriteten understreger Flightcases International A/S sin strategi om fortsat udvikling, og ønsket om at blive en af Europas største producenter og leverandør af professionelle cases.

“Tak til Kenneth Birkholm for at bistå mig og os i denne proces. Du har været uovertruffen!

— Keld Wedell Seerup, CEO og ejer af Flightcases International

“Vi har længe kigget på at udvide vores markedsposition på det Svenske marked og med det nye opkøb samler Flightcases International A/S alle sine Svenske aktiviteter i Spectrum Cases AB og bliver nu også en af de største leverandører af professionelle cases i Sverige, udtaler Keld Wedell Seerup, CEO og ejer af Flightcases International A/S.

Med dette køb og med købet af SAFIDAN for mindre end et år siden styrker Flightcases International A/S sin position som den største producent og leverandør af Flightcases og cases i Skandinavien”.

Vi er glade for at have bistået køber med hele processen fra den første dialog til den afsluttende closing.