Hejmdal privathospital købt

Hejmdal privathospital købt

Hos Faqtum M&A møder vi mange ”arbejdende købere”. De fleste leder efter en god forretning, en tocifret forrentning med lavest mulige risiko, en virksomhed hvor de selv kan gøre en forskel og en virksomhed hvori de kan se sig selv i fremtiden.

Nogle er voldsomt utålmodige mens andre har al tid i verden. Nogle kommer fra store jobs og gode ansættelser og søger forandringer i en helt ny tilværelse med foden under eget bord. Andre har solgt deres tidligere virksomhed og er på jagt efter det næste eventyr…  

Endelig er der nogle der - oveni alt ovenstående – søger en dybere mening. Nogle der vil gøre en forskel for andre end dem selv og deres nærmeste. Sådan en arbejdende køber var Katja Laut. Katja er ubetinget en af de mest elskværdige, kompetente, empatiske og målrettede købere vi har arbejdet sammen med.   Vi ønsker Katja et kæmpe tillykke med medejerskabet og CEO rollen på Hejmdal Privathospital.

Vi er sikre på at Katja vil gøre en stor og positiv forskel for rigtig mange mennesker - herunder nogle af dem der trænger allermest.  

Tak for et godt samarbejde. Vi er glade for at det fortsætter via arbejdet i Hejmdals bestyrelse hvor Faqtum partner Claus Vittrup Pedersen er indtrådt som formand.