To nye gennemførte salg. Et i Øst og et i Vest. Et kort og et meget kort.

To nye gennemførte salg. Et i Øst og et i Vest. Et kort og et meget kort.

I december lukkede vi endnu to transaktioner. Den ene tog samlet set 9 måneder og den anden 4 uger. I Bording blev majoriteten i A.T.L. Montage A/S solgt til Egil Rasmussen koncernen mens ConferenceCare ApS i Gentofte blev solgt til The Meeting Planners ApS.

A.T.L. Montage A/S er en fag-entreprenør med speciale i facadearbejde. Virksomheden har gennem de seneste år leveret nogle imponerende økonomiske resultater. Vi mødte ejer Kurt Lauridsen første gang i september måned 2018. Et halvt år senere - i marts 2019 - lavede vi en aftale om at sælge Kurts virksomhed. De første dialoger med mulige potentielle købere blev indledt i maj 2019 - men først et lille halvt år senere startede vi drøftelserne med den endelige køber. Egil Rasmussen koncernen var så godt et match, at parterne besluttede at indgå et samarbejde hvor Kurt beholdt 30% af ejerskabet.

“Jeg besluttede for nogle måneder siden, at sælge min virksomhed ConferenceCare, den virksomhed som jeg havde etableret for 12 år siden, med alt hvad det tilhører :-). Hvordan gør man tænkte jeg... Min bank anbefalede Kenneth, og han guidede mig igennem hele processen og da det er første gang jeg skulle sælge en virksomhed, som jo også er ens hjerteblod, så kræver det en helt særlig rolle. Tak Kenneth for professionelt arbejde, du har min varmeste anbefaling.

— Mette Fisker, sælger af ConferenceCare ApS

ConferenceCare ApS er specialister i at arrangere og afholde konferencer i høj kvalitet og med højt fagligt indhold. Ejer Mette Fisker ønskede at fokusere på andre aktiviteter hvorfor der blev indledt drøftelser med den mest optimale mulige køber. For Mette var medarbejdernes og kundernes fremtid det absolut vigtigste. Derfor var det også vitalt at der kunne opnås enighed med Berrit og The Meeting Planners ApS - det helt rette match. Vi mødte Mette første gang den 4. december 2019 - overdragelsesaftalen blev underskrevet den 30. december 2019. Matchet var så godt at Mette fortsat vil være tilknyttet via en plads i ConferenceCare ApS Advisory Board.

Tillykke til både sælgere og købere. Tak for jeres store tillid og det gode samarbejde.