Virksomheder til salg via Faqtum M&A

Nedenfor kan du se et udpluk af de virksomheder der p.t. udbydes til salg via Faqtum M&A.
Udover nedenstående er der også salgsemner der potentielt kan købes men som ikke er aktivt til salg.

Stort set alle salgsprocesser er omfattet af diskretion og fortrolighed. Det er derfor begrænset hvor mange informationer der kan oplyses førend der indgås en aftale om fortrolighed. Kontakt gerne Faqtum for at høre om en købsproces eller for at spørge ind til et konkret salgsemne.
SE SOLGTE VIRKSOMHEDERLÆS HVAD KUNDERNE SIGER

OUTDOOR UDSTYR - WEBSHOP OG FYSISK BUTIK

En af Danmarks stærkeste outdoor-butikker - hvis ikke den stærkeste - med mere end 10 års ubrudt vækst i omsætningen. Og med en god fordeling af omsætningen via både den fysiske butik og webshoppen.
LÆS MERE OM VIRKSOMHEDEN HER

PRODUKTIONS- & HANDELSVIRKSOMHED

Virksomheden har bæredygtig egenproduktion med fremstilling af eget kendt brand, salg af færdige produkter samt styring af større turn key produkter. Produkterne er professionel udendørsoverdækning i meget høj kvalitet samt eksklusivt dansk design.
LÆS MERE OM VIRKSOMHEDEN HER

ARKITEKTVIRKSOMHED - TEGNESTUE

Faglig kompetent og velkonsolideret mindre arkitekt tegnestue, som rådgiver inden for en bred vifte af opgaver i alle byggeriets faser, søger en ny ejer.
LÆS MERE OM VIRKSOMHEDEN HER

HANDELSVIRKSOMHED - NICHEBRANCHE

B2B handelsvirksomhed, der har specialiseret sig i nicheprodukter til industrien. Virksomheden har specialiseret sig i produkter og services, som er specifikt rettet mod elektronikindustrien, men også plast-, fødevare-, medicin- og farmaindustrien, optik og grafik.
LÆS MERE OM VIRKSOMHEDEN HER

MEDICINSK DIAGNOSTIK

Der er tale om to virksomheder inden for medicinsk diagnostik. Den ene virksomhed er markedsleder internationalt med en imponerende track-record og flotte resultater. Den anden virksomhed forventer at lancere testprodukt i USA og Europa i slutningen af 2025.
LÆS MERE OM VIRKSOMHEDEN HER

MEKANIK & MEKATRONIK - VELKØRENDE PRODUKTIONSVIRKSOMHED

Virksomheden skaber mekaniske og mekatroniske apparater samt maskiner, og via erfaring, samarbejde og innovation udvikles fremtidens produkter for kunder. Velkørende med gode resultater og vækst.
LÆS MERE OM VIRKSOMHEDEN HER

VVS INSTALLATØR - STORKØBENHAVN & NORDSJÆLLAND

Virksomheden er en autoriseret VVS-installatør, som har eksisteret i mere end 20 år. Virksomheden er beliggende nord for København hvor også den primære kundekreds kommer fra. Omsætningen ligger stabilt årligt omkring MDKK 10-12 med et EBITDA omkring MDKK 2,0.
LÆS MERE OM VIRKSOMHEDEN HER

ENTREPRENØR MATERIEL - OMS MDKK 50+

Virksomheden er leverandør til bygge- og anlægsopgaver for primært store erhvervskunder på Sjælland. De leverer typisk til renoveringsopgaver og er projektbaserede. Virksomheden, der er ISO-certificeret, er veletableret, har eksisteret i over 20 år og beskæftiger knapt 50 personer.
LÆS MERE OM VIRKSOMHEDEN HER

DIGITALE LØSNINGER TIL DET OFFENTLIGE

Virksomheden udvikler og sælger softwareløsninger til kommuner. Virksomheden er stiftet i 2009 og har over 30 kommuner som kunder. Mere end 80% af omsætningen er baseret på abonnementer.
LÆS MERE OM VIRKSOMHEDEN HER

HANDELSVIRKSOMHED - SIKKERHED & BELYSNING

Virksomheden har gennem europæiske leverandører fået opbygget et produktprogram, som placerer dem som en af Danmarks største specialister i sikkerhedsbelysning og eksplosionsbeskyttet materiel. Der findes ingen direkte sammenlignelige konkurrenter på det danske marked.
LÆS MERE OM VIRKSOMHEDEN HER

KOSMETISK VIRKSOMHED - SKØNHED & FORYNGELSE

Virksomheden er blandt Danmarks største kosmetiske hudlægeklinikker med mange års erfaringer i kosmetiske behandlinger. Virksomheden har pt. tre klinikker, der udfører højkvalitetsbehandlinger af de absolut mest erfarne og dygtige kosmetiske hudlæger, sygeplejersker og kosmetiske behandlere.
LÆS MERE OM VIRKSOMHEDEN HER

HANDELSVIRKSOMHED RENGØRINGSARTIKLER

Handelsvirksomhed med engrossalg af rengøringsartikler, maskiner samt relaterede produkter og serviceydelser til professionelle brugere. Virksomheden har egne brands af rengøringsmidler og er eneforhandler i DK af flere andre brands og specialprodukter.
LÆS MERE OM VIRKSOMHEDEN HER

LØSNINGER INDENFOR IMMIGRATIONS- OG FLYTTETJENESTE

Spændende konsulentvirksomhed med stærke internationale forretningsforbindelser. Deres kernekompetence er at hjælpe virksomheder med at tiltrække og fastholde talenter ved at støtte deres udenlandske nyansættelser i DK.
LÆS MERE OM VIRKSOMHEDEN HER

STÅLKONSTRUKTIONER - FREMSTILLING & MONTAGE

Ekspertvirksomhed med service og løsninger indenfor stålopgaver til større aktører i byggebranchen - fokusområder indenfor omfattende infrastruktur- og anlægsprojekter. Særdeles veldrevet og profitabel virksomhed med et endnu større potentiale.
LÆS MERE OM VIRKSOMHEDEN HER