Værdisætning

 

Hvordan værdisætter man et livsværk?

Hos Faqtum tager vi det med værdi meget alvorligt. Det vi siger skal holde i den virkelige verden. Du er ikke tjent med en rådgiver, der ikke kender, eller ikke tør fortælle dig, værdien af din virksomhed. Det letteste er at sætte en virksomhed til salg - kunsten er at få den solgt.

Vi skriver ikke romantiske noveller. Men vi tror på lykkelige slutsedler og nye kræfter som start kapital .

Hvis man har 'levet’ sin virksomhed, frem til den skal sælges er der efter vores overbevisning kun en nettofølelse, som giver overskud. Når de menneskelige brutto-omkostninger af livsværket er opgjort – skal det være det hele værd.

Det regnestykke skal vi betragte som den bløde bundlinje. Den værdi er at blive værdsat. Hos faqtum handler vi med livsværker.

Læs nedenfor om principperne ved vurdering af virksomheder. Vi har siden 2008 vurderet mere end 6000 danske virksomheder.

BESTIL GRATIS VURDERING

Susbtans

At forstå din virksomhed er også at forstå værdien af virksomhedens aktiver. Lige fra mursten og maskiner til brand, kunder, medarbejdere og markedsposition.

Indtjening

En køber er interesseret i den fremtidige indtjening. Det betyder at vi dykker ned i alle relevante tal og regnskaber for at tegne det korrekte billede af fremtiden.

Erfaring

Verdens bedste virksomhed med verdens største potentiale er intet værd hvis ingen vil købe den. Vores erfaring sikrer dig at vurderingen også holder i den virkelige verden.

SENESTE NYHEDER FRA FAQTUM M&A